Hlavní obsah
Článek

Na zážitek, kdy na ni sáhla smrt, když jejich letadlo nouzově přistávalo v Římě, herečka Daniela Šinkorová (51) hned tak nezapomene. I když už je tři týdny doma, pořád o tom vypráví tak, jako by se to stalo včera. Byla by škoda, kdyby se jí něco stalo. Když jsme si povídali na soustředění Muže roku, kde moderovala slavnostní večer, pánové nemohli spustit oči z jejích luxusních nožek, které předvedla v ultra krátkém overalu.

"V ten moment jsem vlastně necítila nic. Pět minut jsme byla absolutně zastavená, skoro mi ani nebilo srdce, jen jsem dýchala, a to s malou spotřebou, protože to bylo přes kyslíkovou masku. Jak se říká, že vám v takových situacích proběhne před očima celý život, tak mě se to nestalo. Spíš se mi zastavil. Jediná myšlenka, kterou jsem měla, bylo přání, aby to dobře dopadlo," vyprávěla nám.

Daniela prý nic tak nebezpečného nezažila ani při svých jízdách na motorce, které by také mohly leckomu připadat dost adrenalinové. "Naštěstí jsem na ní nikdy nebourala a dělám všechno pro to, aby se mi to nestalo. Jezdím zodpovědně a využívám ji buď jako chytrý dopravní prostředek po Praze a pak na výlety, které si užívám a jedu hodně pomalu," vysvětlila.

"Zažila jsem ale několik bouraček v autě, jedno jsem celé zničila. Stala se z něj harmonika a motor vylítl šedesát metrů daleko, vyjely všechny airbagy a děkuji pánu bohu, že jsem tady. To bylo asi to nejhorší, co se mi v životě stalo," dodala.

Daniela má léto pracovní, po svém účinkování na Muži roku spěchala do Prahy, kde vystupuje v muzikálu Mamma Mia!. "Ale také se věnuji zahrádce, dospěla jsem do věku, kdy mě to začalo bavit. Pěstuju rajčata, papriky, polovina mi vždycky chcípne, protože mi to ještě moc nejde. A teď se nám doma objevila dvě koťátka, takže jsem se stala maminkou dvou toulavých koček, to mě taky baví. A těším se na novou sezónu, kdy mě toho spoustu čeká," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám