Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během uplynulých několika týdnů jsme Danielu Šinkorovou (51) neměli možnost v Čechách vídat. Herečka totiž odcestovala na jazykový pobyt do Itálie. „Dlouho jsem to plánovala a konečně se to zrealizovalo. Odjela jsem se učit italsky, na což jsem se moc těšila,” uvedla Šinkorová.

„Měla jsem dopoledne čtyři hodiny výuky a pak volno. Vzhledem k tomu, že jsem byla třicet kilometrů od moře a dvacet kilometrů od Pisy, tak jsem měla možnost si Toskánsko jaksepatří užít,” řekla herečka.

Během našeho posledního setkání na představení nové sportovní kolekce šperků Jitky Kudláčkové se nám v Česku domestikovaná Slovenka přiznala, že na zahraniční cesty si odváží všechny své hodnotné šperky. „Když jedu na dovolenou k moři, tak si všechny své šperky, které mi dal manžel, beru s sebou. Vypadám pak jako cikánka,” smála se Daniela. „Bez nich nemůžu být, jsem pověrčivá, bojím se létání, bojím se v moři, takže mě uklidňuje, když mám své oblíbené kousky při sobě,” ukončila.

Reklama

Další články

Načítám