Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že Daniela Šinkorová (51) není žádná přecitlivělá netykavka, není pochyb. V reálu jsme se o tom přesvědčili během představení nové kolekce šperků Jitky Kudláčkové. Přítomnost šperků vyvolala v herečce vzpomínku na rané dětství, kdy se stal šperk její větší součástí, než sama chtěla.

„Odmalička miluju šperky. Pokaždé, když se moje maminka loutkoherečka vrátila ze zahraničí, tak mi přivezla nějaký prstýnek. Já si tu tradici ponechávám," uvedla Šinkorová a jedním dechem dodala: „S tím se ale pojí můj první drastický zážitek, jelikož jsem jeden takový poměrně velký zlatočervený prsten s ostrými hranami coby čtyřletá holčička snědla."

V rodině okamžitě vypukla panika. „Lékař mi udělal rentgen, zjistil, že se naštěstí dostal do zažívacího traktu a že by měl přirozeně vyjít z těla. Následující dny jsem kakala do velkého umyvadla a celá rodina se nad úrodou shlukla a hledala ho,” barvitě popisuje Šinkorová ne zcela voňavý zážitek z dětství a s úsměvem a úlevou dodává: „Naštěstí to dobře dopadlo a prsten se našel.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám