Hlavní obsah
Článek

Muzikálová zpěvačka a herečka Daniela Šinkorová (51) jde v seriálech z role do role. Svého času ji diváci znali zejména díky seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde ztvárňovala lékařku Gitu.

Teď se na televizních obrazovkách objeví hned ve dvou epizodních seriálových rolích. V Modrém kódu přitom ani nemusela tolik hrát. Zahrála si totiž zpěvačku, což pro ni byla hračka.

V šatech s hlubokým výstřihem to Daniele neskutečně seklo. Bohužel se však u její postavy objeví vážné onemocnění, což se Šinkorové v reálném životě naštěstí nestalo.

Režiséři Danielu obsadili také do Ohnivýho kuřete. Tam si pro změnu střihne roli moderátorky soutěže šéfkuchařů. A vzhledem k tomu, že sem tam i moderuje, nebyla pro ni ani tato epizodní role těžká.

A kterou svou profesi má Daniela nejraději? „Baví mě všechno, nejvíce šťastná jsem, když se to u mě pravidelně střídá. Studovala jsem muzikál, nejspíše pro tu šíři dovedností, které se u něj vyžadují - herectví, zpěv, tanec, step, akrobacie, klavír, kytara. Také moderace mne baví čím dál tím více, každá moderace totiž vyžaduje naučit se něco nového, oslovit pokaždé úplně jiné lidi a jiným zajímavým, zábavným, někdy velmi seriózním způsobem. To je výzva! Snažím se nikdy se neopakovat,“ řekla Šinkorová.

Velmi pestrý má Daniela i svůj pěvecký repertoár. „Zpívám ráda swing, šansony, samozřejmě muzikál, ale také pop a soul, funky a jazz. Pořád se učím. Hudba je velký dar. Když mi je ouvej, také zpívám. Sednu do auta nebo na skútr, jedu, kam mne kola vezou, a vyzpívám se ze starostí,“ uzavřela Šinkorová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám