Hlavní obsah
Článek

Takový jekot francouzská pevnost snad ani nepamatuje. Daniela Šinkorová (51) se v telefonní budce plné vlezlé havěti tak vyděsila, že její řev musel být slyšet až na pevninu.

Závěrečný díl české verze Pevnosti Boyard nabídne mimořádný výkon Daniely Šinkorové. Herečka a moderátorka sice v těžké zkoušce neobstála, ale spoluhráči jí to nemohli mít za zlé. Daniela se očividně s hmyzem nekamarádí, což dala během natáčení dost hlasitě najevo.

„Bylo to hrozné, krásné, úžasné. Překonala jsem několik svých limitů a bolí mě hlava. Bylo to stresující, protože člověk neví, do čeho jde. Dostala jsem disciplíny, které jsem fakt nechtěla, náročné to bylo i fyzicky. A kulhám, protože mám namožený koleno, jak jsem upadla,“ zavzpomínala na návštěvu Boyardu Šinkorová a popsala nejstrašnější zážitek: „Když jsem vylezla z hmyzí budky, myslím, že jsem brečela. Předvedla jsem hysterický záchvat, to bude moc pěkný.“

Na videu můžete Danielu kromě hmyzí budky vidět i v rotující kavárně. O poklad bude usilovat společně s Petrem Vackem, Filipem Švarcem, Veronikou Farářovou a Zdeňkem Venclem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám