Hlavní obsah
Článek

Ještě nedávno se někteří strachovali, jestli snad netrpí bulimií, anorexií nebo jinou nemocí, připadala jim extrémně vychrtlá. A Daniela Šinkorová (51) rozpaky lidí poznala i v práci, o jednu totiž málem i přišla. Dnes má ale pár kil navíc a cítí se prý šťastně. Pusťte si náš rozhovor!

„Tuhle jsem dostala nějakou divadelní nabídku. Pan režisér se na dálku přes mou kolegyni prý ptal: ‚A je pořád tak hubená? Tak to ji nechci.‘ Když ho ujistila, že jsem přibrala a vypadám normálně, tak chtěl, abych přišla. Jak vidíte, jím. Přibrala jsem několik kilogramů. Zase začínám cvičit, snažím se jen být zdravá,“ prozradila nám na křtu knihy Deník fejsbukové matky 2 Lucie Nachtigallové, jíž byla kmotrou.

Nedávno skončila v Top Staru, že by si jí ale manžel o to víc užil doma, podle Daniely nehrozí.

„Ten čas zaplnila jiná práce. Top Star byl sice pravidelný, ale jen pětkrát nebo sedmkrát za měsíc. Čas nyní naplňuji tím, že zkouším nové divadlo, v listopadu jsme měli premiéru s Celebrity s.r.o., kromě toho jsem začala učit na Mezinárodní konzervatoři. Ta práce je jiná, barevnější a baví mě. Po Top Staru se mi stýská, ale doufám v nové výzvy,“ věří Šinkorová.

Kromě herectví se zvládne zdatně otáčet i na place v pizzerii, kterou má se svým chotěm.

„Byla jsem hrozně často v divadle, v televizi a v divadle, ale když je mě potřeba, není mi zatěžko podat pomocnou ruku. Když přijdete, strašně ráda vás obsloužím, protože mi vyhovuje kontakt s lidmi. Pomáhám ale také s výběrem personálu. Několik našich zaměstnankyň jsem naučila dělat pizzu tak dobře, jak ji umím já,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám