Hlavní obsah
Článek

Herečka, zpěvačka a moderátorka Daniela Šinkorová dnes slaví 44. narozeniny, připomeňme si proto její nejznámější roli, aktuální působení, ale i hereččiny vztahy.

Fanouškům nekonečných televizních seriálů asi nemusíme napovídat, že jednou z těch zásadních pro Danielinu kariéru byla role doktorky Gity Petrové v Ordinaci v růžové zahradě. Tu nepřekonalo působení v Nemocnici na kraji města po dvaceti letech, ani později v Gymplu s (r)učením omezeným.

Ohlasy však sbírá také na poli muzikálového herectví, které ostatně na JAMU také vystudovala (a chodila tehdy s Romanem Vojtkem), brněnským studiím předcházel hudebně dramatický obor na konzervatoři v Bratislavě. V obou zmíněných městech již jako studentka v muzikálech hostovala, aktuálně si vychutnává potlesk diváků v muzikálech Mamma Mia!, The Addams Family, dříve to byl Dracula či Jack Rozparovač. Šinkorová je také držitelkou dvou ‚muzikálových‘ Thálií - za Kristiána z roku 2002 a Kabaret o dvě léta později.

V posledních letech se Šinkorová věnuje také moderování, diváci ji znají z pořadu Top Star (dříve VIP zprávy) na Primě, v roli moderátorky ji potkáváme i na různých společenských akcích.

Co se osobního života týče, před časem se Daniela provdala za dlouholetého partnera Ladislava Poláka. Fotkou prstýnku se pochlubila v lednu tohoto roku, svatba ale proběhla dříve, loni na podzim. Svůj den D si herečka uchránila, stejně jako celý svůj vztah - s partnerem do společnosti nevyráží a do médií se o něm (o manželovi i vztahu jako takovém) vyjadřuje s nejvyšší opatrností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám