Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Daniela Šinkorová (51) je v poslední době jako chameleon. Nedávno změnila barvu vlasů, z blondýnky je zase brunetka, a také pár kilo přibrala. Všude slýchala kritiky, že je z ní vrásčitá anorektička, a tak prošla pěknou proměnou. A je z ní pořádná kost! Tmavá barva vlasů a pár kilo dělají divy.

"Nudila jsem se, mám ráda změny. Sneslo by to i častější, ale ty nemůžu dělat, protože moderuji na Primě Topstar a tam mám ve smlouvě dáno, že podoba musí nějakou dobu vydržet. Nastupovala jsem tam jako brunetka, pak jsem zesvětlovala, a teď jsem se vrátila zase do toho svého," řekla Super.cz Danka.

Nadšený je i její manžel. Seznámil se s ní jako s brunetkou, za manželku si bral blondýnku, ale jako tmavovlasou ji má nejradši. "Cítím se v tom dobře, můj manžel mě má rád takto. To je pro něj moje přirozená barva, jako s blondýnkou se mnou moc spokojený nebyl. Ale projevilo se, jak mě má rád, když si mě vzal i jako blond," usmívala se herečka.

A nadšený je, že jeho žena také trošku přibrala. "Když jsem měla 53 kilo, to bylo už moc, spadla mi prsa, obličej, teď mám pět kilo nahoře a je to lepší. Dělám to, abych se cítila dobře, teď se sebou tak nějak souhlasím. Jen musím začít víc posilovat některé partie," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám