Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I kalhotový kostýmek nemusí být určen pouze jako oblečení do kanceláře, ale pokud je dobře střižený, může se jednat o velmi sexy záležitost. O důkaz se osobně postarala Daniela Šinkorová (51), která se na koncertu na Žofíně určený obětem nedávných povodní, předvedla v parádně střiženém kostýmu, který lichotil jejím přednostem.

V zákulisí mezi Danielinými vystoupeními jsme se zajímali o to, jaké jsou její plány na prázdniny. Věděli jsme totiž, že se nebude pouze rekreovat.

„Točíme Gympl, takže času o prázdninách nebude příliš. Přesto si alespoň na pár dnů vyrazím za odpočinkem a kamarády do Itálie. Rozhodně si ale nebudu huntovat tělo. Půjde o relax, čas strávený s příjemnými lidmi, opalování a koupání. A přesně kam a s kým pojedu, je už jenom moje věc,“ uvedla Daniela Šinkorová, která kromě Gymplu hraje v plzeňském divadle, vystupuje na koncertech a moderuje.

Reklama

Další články

Načítám