Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Daniela Šinkorová (51) překročila hranici čtyřiceti let, rozhodla se radikálně změnit svou vizáž. Vzhledem k tomu, že je vázaná smlouvou v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, tak si nemůže nějak výrazně měnit účes. Její šatník ale prošel radikální změnou.

„Před časem mi bylo čtyřicet let, což je zlomový věk. Tak jsem se rozhodla, že se konečně začnu věnovat módě. Potřebuji změnit obecně vnímání toho, jak se cítím,“ nechala se slyšet Daniela. Herečku jsme načapali v butiku v pražské Vězeňské ulici, jak si vybírá nové kousky do svého šatníku se stylistou Martinem Gruntorádem, který obléká třeba Vendulu Svobodovou nebo Marii Rottrovou.

„Přichází jaro a já jsem zamilovaná neustále. Chtěla bych vypadat mladistvěji. Snažili jsme se najít oblečení kombinované elegancí a sportem,“ říká Daniela.

Na nakupování musí mít herečka náladu a čas. „Většinou když vidím věc ve výloze a líbí se mi, tak mi i sedne. Tyhle věci se stávají mými nejoblíbenějšími kousky,“ říká Daniela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám