Hlavní obsah
Článek

Ceny Thálie znají své laureáty. Slavnostní předání proběhlo v Národním divadle, večerem provázela Daniela Písařovicová (45), která nabídku vzala doslova za pět dvanáct.

Původně měl večer moderovat prezident Herecké asociace, která slavnost pořádá, Ondřej Kepka, ze zdravotních důvodu ale nakonec nemohl a den před ceremoniálem se musela hledat náhrada. Písařovicová prokázala, že je profesionálka každým coulem a večer odmoderovala ve vší důstojnosti. Na sociálních sítích za to sklízí pomyslné ovace.

K nově oceněným umělcům patří mj. Bolek Polívka (74) (Celoživotní mistrovství: Alternativní divadlo), Saša Rašilov (51) (Činohra), Veronika Korytářová (Činohra), Lumír Olšovský (50) (Muzikál, opereta a jiné hudebně dramatické žánry) či František Němec (Celoživotní mistrovství: Činohra). Za toho však cenu převzala dceru, herec je nemocný.

Mezi hosty pak byli například muzikant Ondřej Gregor Brzobohatý, modelka Andrea Bezděková (29), herečka Veronika Khek Kubařová, herečka a zpěvačka Michaela Tomešová (32) a další. Jak jim to slušelo, se podívejte ve fotogalerii pod článkem.

Reklama

Další články

Načítám