Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Tragickou životní zkušeností si momentálně prochází jedna z nejkrásnějších českých modelek Andrea Bezděková (29). Své charisma, úsměv od ucha k uchu a lásku ke sportu zřejmě zdědila po svém otci Tomáši Bezděkovi, který bohužel prohrál boj s vážnou nemocí v pouhých 57 letech.

Modelka sdílela na svém Instagramu sérii společných fotek a nechyběly ani dojemné řádky. "Jednou jsi mi slíbil, že se dožiješ 300 let. Pamatuješ? Co budu vyprávět tvým vnoučatům, až se budou ptát na dědu Bézu?" napsala.

Nešťastná událost zasáhla i řadu jejích kolegů a přátel, kteří tomu nemohli uvěřit. "Andrejkoooo, bože, dítě zlaté!!! Zasáhl mě teď šíp bolesti. Moc bych Tě chtěla pevně obejmout…. A nepustit! Jsem u Tebe!," komentovala smutný příspěvek jako jedna z prvních misska Veronika Kašáková (34).

"Tohle tak bolí. Je mi to moc líto. Upřímnou soustrast," napsal moderátor Leoš Mareš (47). Daniela Písařicová (45) zase nabídla svou náruč. "Áji, vím, že moje náruč nikdy tu taťkovu nenahradí, ale je tu kdykoli pro tebe," napsala. Upřímnou souustrast vyjádřily také Pavlína Němcová, Iva Kubelková a desítky dalších celebrit.

Svět českého showbyznysu si díky příspěvku Andrey Bezděkové opět připomněl, že zdraví je opravdu ta nejdůležitější věc v životech nás všech, která není vůbec samozřejmá.

Reklama

Další články

Načítám