Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od května mohou diváci vídat moderátorku Danielu Písařovicovou (45) místo v České televizi na platformě DVTV, kde nahradila kolegyni Emmu Smetana (36), která se nyní věnuje mateřským povinnostem a zpěvu. Přestup si nemůže vynachválit.

"Moc se mi tam líbí. Nikdy jsem nezažila tak malý kolektiv, ale vzhledem k tomu, že je tak strašně výkonný, tak jde ten objem práce vyprodukovat i v patnácti nebo dvaceti lidech. Jsem vlastně osm dní v měsíci fyzicky v práci, což je nádherné, ale samozřejmě k tomu probíhá příprava z domova, tak by to ještě pár dní dalo," řekla Super.cz, že má sice víc volna než v minulé práci, ale srovnatelnou zodpovědnost. V našem videu také vyprávěla, že ji baví žánrová a profesní pestrost práce.

Protože jsme Danielu potkali v roli kmotry nejnovější knihy Markéty Lukáškové Majonéza k snídani, povídali jsme si i o knihách. Číst stíhá kvůli pracovnímu vytížení většinou jen o dovolené. A tu si užila nedávno. "Byla jsem na Kanárských ostrovech a dovolenou jsem pojala převážně jako válecí. Knížek jsem si vezla pět," svěřila krásně opálená Daniela.

Reklama

Další články

Načítám