Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří mezi nejvýraznější tváře veřejnoprávní televize, a vzhledem ke svému postu moderátorky zpráv si Daniela Písařovicová (45) nesmí dovolit radikálně měnit image. Zajímali jsme se tedy o to, jestli nezpůsobila příliš velký rozruch, když jí její kadeřník Marty zkrátil dlouhou hřívu o půl metru.

„V minulosti už jsem takové vlasy měla. Jelikož jsem tedy tušila, že by mi to mohli schválit, tak jsem to bez ohlášení udělala,” vysvětlila nám změnu hvězda Událostí. Hájila se také tím, že její kolegyně Zuzana Tvarůžková přišla s ještě odvážnější změnou image, když si nechala naplést rasta copánky.

V minulosti ale měla kvůli účesu trochu potíže. „Před asi deseti lety mě ostříhal kolega redaktor. Byl sice vyučený kadeřník, ale nesetkalo se to s nadšením. Vzal nás totiž z jedné vody na čisto a ekonomickou redakci si vzal do parády. Jak nám to postupně dorůstalo, tak z toho nebyli někteří rádi,” smála se Daniela a jedním dechem dodala: „Mně se to líbilo, ale ostatním bohužel ne.”

Líbí se vám Daniela Písařovicová s mikádem?
Ano
87,2 %
Ne
12,8 %
Celkem hlasovalo 376 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám