Hlavní obsah
Článek

Soutěžící páry tento týden musely předvést rovnou dva tance, které natrénovaly během jednoho týdne. Všichni se s tímto úkolem statečně poprali, ale sen o finále se jedné dvojici rozplynul.

O celkovém pořadí rozhodlo rovnou troje bodování. Do skóre se kromě dvou tanců započítaly i body z minulého charitativního večera, v němž nikdo nevypadnul. Po připočtení diváckých hlasů dopadla nejhůře Daniela Písařovicová (45), již na parketu doprovázel Michal Mládek.

Za paso doble dostali od poroty 29 bodů, quick step jim přinesl ještě o jeden více. Na postup do devátého kola to bylo málo.

„Já bych chtěla strašně moc poděkovat Michalovi za jeho trpělivost, doufám, že jsem ho moc nemučila, když jsem odporovala. Děkuji porotě, že mě inspirovala k dalším výkonům,“ rozloučila se moderátorka Událostí. „Chtěl bych poděkovat Daniele, že jsme se dostali až sem. Nebyla to jen zábava, ale i velká dřina,“ dodal její taneční partner.

V příštím kole StarDance bude o další postup usilovat Pavla Tomicová s Markem Dědíkem, Veronika Arichteva s Michalem Necpálem, David Svoboda s Veronikou Lálovou a Jiří Dvořák s Lenkou Norou Návorkovou.

Reklama

Další články

Načítám