Hlavní obsah
Článek

Pravidelné tréninky, s nimi spojená fyzická únava a stres před každým živým přenosem. StarDance dává soutěžícím víc a víc zabrat. Své o tom ví i Daniela Písařovicová (45). Tak na kamery pokaždé rozdává své dokonalé úsměvy, v soukromí jí během soutěže už několikrát do smíchu ale nebylo.

„Slzy už jsem si samozřejmě prožila, protože to je takový vypětí, fyzický a psychický, málo spíte a když přijde ještě ta fyzická únava a něco se vám nedaří, tak to většinou ženy řeší slzami,“ svěřila se moderátorka zpravodajství ČT s tím, že i přesto soutěže rozhodně nikdy nechat nechtěla.

„To znamená, že touto fází už jsem si také prošla, nebylo jich zase tolik, ale beru to tak, že to k tomu patří. Ale spíš je to tím nedostatkem spánku a tím celkovým vypětím, že prostě pak berete situace, které se vám v životě dějí, tak nějak víc emočně,“ svěřila se Daniela, které v televizi kvůli StarDance žádné úlevy nedávají.

„Já mám dokonce v práci o pár služeb navíc, protože slavíme 100 let republiky, a to si vyžaduje stoprocentní nasazení. Takže já naopak oproti tomu, co bych měla sloužit, tak si ještě občas musím do práce odskočit, nemám žádný úlevy,“ dodala nakonec moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám