Hlavní obsah
Článek

Moderátorka veřejnoprávního zpravodajství Daniela Písařovicová (45) se jako každá žena zajímá o módu. Oproti mnoha má ale výhodu, že se jí od vysoké školy nezměnila postava, takže nemusí měnit velikosti. A navíc se o ni stará i kostymérna v České televizi, kde pro moderátorky šije na míru návrhářka Taťána Kovaříková.

"Nakupuju ve slevách, nestydím se za to. Takže místo toho, abych řešila jarní trendy, jsem na přelomu ledna a února dokupovala pozůstatky zimních kolekcí. Teď čekám, až pořádně vysvitne slunce, abych dostala impulz a vyrazila do obchodů. Vždycky udělám takový jeden masivnější výlet, kdy to sice peněženku trochu bolí, ale pak už se o to nestarám," svěřila svoji nákupní strategii.

Všechno ze šatníku s novou sezónou rozhodně nevyhazuje. "Mám takové jedny džíny, které mám už asi patnáct let, od vysoké školy. Vždycky už je chci vyhodit, pak si je zase vezmu na sebe, a i když jsou mi už trochu těsnější, tak je nevyhodím. Vleže je zatím neoblékám, tak si je nechávám, protože je mám i místo metru a váhy," smála se.

Reklama

Další články

Načítám