Hlavní obsah
Článek

Největší společenská událost roku? Bezpochyby předávání cen 60. ročníku hudební ankety popularity Český slavík! Zájem o to, získat vstupenku do Fóra Karlín, kam byl slavnostní večer letos umístěn, převyšoval nabídku, a ti, na které se usmálo štěstí, samozřejmě chtěli co nejlépe reprezentovat.

Některé z dam dokonce zvolilo i více šatů. Monika Absolonová (47) tak do publika usedla v modelu od stylistky Zuzany Strakové, na vystoupení, které měla v rámci vzpomínky na Hanu Zagorovou, zvolila róbu od návrhářky Blanky Matragi, která byla i oblíbenou návrhářkou zesnulé zpěvačky.

Čerstvé mamince Evě Burešové (30) ušila róbu na míru návrhářka Martina Loudová Pipková stejně jako manželce Vaška Noida Bárty Elišce. Jen měsíc po porodu vyrazila na Slavíky i Jitka Boho (32). Tu oblékla jako jedinou na tento slavnostní večer Beata Rajská.

Modelka a už také zpěvačka Andrea Kalousová (27) si vybrala model od Zuzany Lešák Černé. Její kolegyně ze stáje BrainZone, mladá zpěvačka Karin Ann se rozhodla recyklovat a oblékla stejný model Lirika Matoshi jako na americkou Grammy, kam byla pozvána díky tomu, že vystupovala s kapelami Imagine Dragons a My Chemical Romance.

Moderátorka Lucie Borhyová (46) oblékla černou róbu od návrhářky Natali Ruden, kterou dozdobila šperky v hodnotě 7 milionů korun. Zpěvák Jan Bendig na červený koberec dorazil s vlečkou od módní návrhářky Debbbie Brown.Ta oblékla také raperku Sharlotu Frantinovou a jejího muže. Herečka Patricie Pagáčová (35) pak zvolila model s dechberoucím dekoltem od dua Poner.

A nejdražší šperky večera? V diamantech za 2 miliony korun Alo Diamond se v sále objevila moderátorka Daniela Písařovicová (45), kterou oblékla její dvorní návrhářka Blanka Mulabegovič.

Abychom nepominuli pány, zmíníme například Milana Peroutku, který si vzal ponaučení z nevhodné volby outfitu na premiéře filmu Jan Žižka. "Nechal jsem si ušít oblek na míru," pochlubil se. Jak mu ve fialovém sametu od Galardu seklo, můžete stejně jako další modely v naší bohaté fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám