Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Daniela Peštová (53) platí v tuto chvíli za jednoznačně nejlépe oblékanou ženu filmového festivalu v Karlových Varech. V luxusním modelu, který doplnila nádhernými šperky, dorazila i na nejluxusnější párty v rámci filmového festivalu v Karlových Varech.

Předpověď počasí akci nepřála, větší část večera pršelo. Daniela oblékla model, který se přesně hodil do chladnějšího počasí. Jak vybírá modely pro případy takového počasí?

"Jsem ve Varech teprve potřetí. Zatím jsem se to nenaučila. Jestli nás ještě někdy pozvou, tak si pořídím termoprádlo. Na této párty je vždycky zima. Příště v termoprádle," řekla Super.cz s úsměvem Daniela.

Pavol Habera (62) opět vynesl luxusní oblek. "My to máme jednoduché. My jen děláme doprovod tomu hlavnímu. Snažím se to nepokazit Daniele," prozradil Pavol. "Zeptal jsem se, jakou kravatu si mám vzít, Daniela řekla černou," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám