Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud existuje Češka, jejíž věk byste jen stěží uhodli, byla by to jistě Daniela Peštová (53). Zdá se až neuvěřitelné, že rodačka z Teplic, která si podmanila svět módy a v devadesátých letech se stala součástí kultu supermodelek, 14. října oslaví padesáté narozeniny.

Pro partnerku slovenského zpěváka Pavola Habery, se kterým žije téměř dvacet let, je věk skutečně jen číslem. To se sice každým rokem zvyšuje, na nedostatek pracovních nabídek si ale rozhodně nestěžuje. Před pár dny například nafotila další kampaň slavné značky spodního prádla Victoria’s Secret, díky které se proslavila.

Modelka, zastupovaná agenturou Elite Prague, která je žádána klienty zejména v zámoří, kde jí jsou schopni zaplatit, už nehodlá pracovat v takovém nasazení jako v minulosti. Rozhodně ale neopouští místo činu. „Modeling je vždycky o štěstí. Samozřejmě je to tím, že se snažíme držet v dobré kondici. Zároveň se modeling změnil a klima ve společnosti se změnilo, a proto i někdo mé věkové kategorie může stále ještě pracovat,” svěřila se Daniela Super.cz v minulosti.

Na důchod nepomýšlí, trochu zvolnit se ale přece jen chystá. „Určitě už nechci tolik pracovat. Nemám žádnou určitou hranici ani stanovený věk. Čím je člověk starší, tím je nabídek méně. Modelka může ale pracovat, i když je jí šedesát nebo sedmdesát. Určitě to ale není na stejné úrovni, jako když je vám sedmnáct a teprve začínáte,” uvedla pro náš portál Daniela Peštová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám