Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Supermodelka Daniela Peštová (53) konečně rozluštila záhadu svých zdravotních problémů.

Manželka slovenského zpěváka Paľa Habery (62) se minulé léto svěřila, že ji trápí bolest kloubů, která by mohla souviset s její kofeinovou neřestí.

„Dokážu se vzdát sladkého, alkoholu i pečiva, ale den bez kávy si nedokážu představit. I když možná budu muset. Už nějakou dobu mě bolí klouby a kafe, spolu s ostatní kyselou stravou tomu prý moc nepomáhá. Že mám zkusit víc alkalická (zásaditá) jídla, a tudíž se rozloučit i se svou milovanou kávou,“ postěžovala si loni v létě kráska.

Odhodlaná vyřešit své zdravotní problémy se výzvě opravdu postavila, avšak ukázalo se, že docela zbytečně. Příčina bolesti je totiž jiná.

„Víte, jak jsem si stěžovala na bolavé rameno? A myslela, že je to od kávy? Prd! Zmrzlé rameno je to,“ prozradila Daniela na sociálních sítích pod fotkou, na které má rameno poseté malými modřinami.

„Ale díky fyzioterapii (ano, z toho jsou ty modřiny) a esenciálním olejům se to konečně lepší! Takže kávy se vzdávat nemusím,“ jásá supermodelka, která si konečně může dopřát šálek svého oblíbeného nápoje bez výčitek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám