Hlavní obsah
Článek

Volba nových vítězů soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro Česko a Slovensko je na spadnutí. Jednou z těch, kteří stanuli v porotě, a to v úloze čestné předsedkyně, je Daniela Peštová (53).

Také sama Peštová odstartovala svou kariéru díky modelingové soutěži, a tak jsme se zajímali o to, jestli to díky této zkušenosti s finalisty o to víc prožívá.

„Ten princip se nezměnil. Je tady místnost plná mladých lidí, kteří jsou nervózní a přesně nevědí, co je čeká. My jsme byli ale možná ještě větší zelenáči než oni. Tehdy se u nás o modelingu moc nevědělo, ani jsme nevěděli, po čem máme toužit. Dnes už je to jiné a mladí lidé vědí, o co jde a proč to chtějí dělat,” svěřila Daniela a dále uvedla: „Jediné, co se změnilo, je to, že se na všechno koukám jako rodič než jako soutěžící.”

Čestná předsedkyně poroty se svým týmem nehledala klasický líbivý vzhled. „Už se nehledá klasická typická krása, ale i nějaká odlišnost, která by tu dívku, nebo chlapce odlišila od masy ostatních modelů,” popisovala.

Partnerka Paľa Habery nelituje, že se díky modelingu vzdala studia na vysoké škole. Velmi totiž získala školou života. „Modeling je dobrá škola. Člověk cestuje, pozná nové kultury, naučí se nové řeči. Je daleko od rodičů a přátel a musí se naučit být soběstačnější. To dost pomáhá,” vyzdvihla zkušenosti v modelingu Daniela Peštová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám