Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za rok tomu bude třicet let, co absolventku teplického gymnázia Danielu Peštovou (53) objevila módní skautka Dominique Caffin.

Dlouhonohá blondýnka oplývající slovanskou krásou změnila plány ve studiu vysoké školy a zasvětila život módě. Po vítězství v modelingové soutěži se přestěhovala do Paříže, později se přemístila do New Yorku a její kariéra se plně rozjela.

Tvář Peštové zdobila lesklé obálky módních časopisů v zahraničí i Česku. Pracovala pro přední módní domy a právě nyní fotí kampaň pro španělskou kosmetickou značku. Daniela je důkazem toho, že práce v modelingu může trvat opravdu dlouho.

Topmodelka zúročí své letité zkušenosti a letos se stane předsedkyní poroty finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro Českou a Slovenskou republiku, které se uskuteční koncem srpna na Pražském hradě.

„Jsem ráda, že mohu v roli čestné předsedkyně poroty podpořit nadějné talenty na začátku jejich modelingové kariéry,  důležitou roli hraje charizma, energie, profesionalita, ale dnes i jejich prezentace na sociálních sítích,” říká partnerka rockera Paľa Habery, která kromě práce stíhá také péči o rodinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám