Hlavní obsah
Článek

Halloween už dávno není jen exhibicí hollywoodských hvězd. Také některé české a slovenské celebrity slaví tento anglosaský lidový svátek a vyráží do víru velkoměsta ve strašidelných kostýmech.

Halloweenský večírek si letos nenechal ujít například Leoš Mareš (47), který šel za smrtku ve smokingu. Vyrazil ale také na koledu se synem, který si pro změnu nasadil masku legendární hororové postavy Jasona z filmu Pátek třináctého.

Na svém kostýmu se vyřádila i česká barbie Dominika Myslivcová (29). Blogerka s umrlčím make-upem, svítícími čočkami a v černých kožených šatech jen vzdáleně připomínala něžnou krásku.

Za žhavou pekelnici šla zase modelka Karolína Mališová (27) a zároveň se pochlubila svou krásnou sestřičkou Katkou. Obě provokovaly v průsvitném černém topu a outfit doplnily čelenkou s čertími růžky.

Zato česká topmodelka Daniela Peštová (53) tentokrát za sexy krásku rozhodně nebyla. Proměnila se totiž v plešatého dědka a ve skvělé masce byla opravdu k nepoznání.

Mezi dokonale sladěné páry jednoznačně patřili Vojta Drahokoupil (28) s Kristýnou Kubíčkovou (26). Dvojice si vyrazila na party v populárním kostýmu komiksových parťáků Harley Quinn a Jokera. Pozadu nezůstali ani Roman Vojtek (51) s Petrou Vraspírovou (31), kteří šli pravděpodobně za zombie. „No já myslím, že jsme připraveni vyrazit na Halloween party...co myslíte?“ napsal Roman k fotce.

Halloween si užil také Patrik Rytmus Vrbovský (47), který na večírku pro změnu děsil zkrvavenou záplatou místo oka. Ohavné zranění mu měla jako způsobit zobákem jeho krásná přítelkyně Jasmina Alagič (34), která rapera doprovázela v kostýmu kuřete. „Chtěla jsem mu dát jenom pusu,“ vtipkovala kráska na Instagramu.

Reklama

Další články

Načítám