Hlavní obsah
Článek

Modelka Daniela Peštová (53) přijela na čtyři dny na filmový festival do Karlových Varů, aby podpořila nadaci Alsa, kterou zde zastupuje. Společně s partnerem Paľo Haberou (55) dorazili se třemi kufry plných oblečení.

"Přivezli jsme tři kufry, to ano. Na každou akci mám jedny šaty, je jich několik během dne," prozradila Daniela.

Garderobu začala řešit před dvěma týdny. "Začala jsem plašit, když to klaplo, až bylo jasné, že festival podpoří Alsu. Přišla jsem domů a řekla jsem, že od teď nespím, že budu mít nervy co a jak. Dva týdny zpět jsem to začala intenzivně řešit. Šaty, které vyšly na zahajovací večer, přišly den před odjezdem do Varů," prozradila Daniela.

Na festivalu je vůbec poprvé. "Ve Varech jsem nikdy nebyla na festivalu. Přijela jsem kvůli nadaci, dostali jsme prostor a za to jsem moc vděčná," dodala Peštová na akci, kde každý, kdo si koupí šampaňské a hodí do připravené nádoby korek, podpoří pacienty nemocné ALS.

Daniela letos v říjnu oslaví 47. narozeniny a vypadá neuvěřitelně. Jaký má recept na dokonalou pleť i tvář? "Spokojenost. To je myslím základ. Já jsem spokojená moc," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám