Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většinou ji nevídáme v kuchařském oblečení, ale spíše ve sportovním úboru. Pravdou ale je, že Daniela Peštová (53) miluje vaření a následnou konzumaci jídla stejně, jako nedá dopustit na výdej energie při sportu, má to prostě vyrovnané.

„Samozřejmě doma vařím, vždyť mám tři děti. Vařím prakticky každý den. Nejen proto, že mě to opravdu baví, ale považuji společné vaření s dětmi za velmi příjemně strávený čas. A říká se přeci, že láska prochází žaludkem. Tak s chutí vařím i pro partnera,“ nechala se slyšet Daniela Peštová na představení luxusní kuchyňské linky s designem jednoho z nejvýznamnějších současných malířů moderního umění Jiřího George Dokoupila.

Přestože je Peštová považovaná za ledovou královnu, opak je pravdou. Její blízcí nám dali za pravdu, že modelka je velmi pracovitá a zručná a co si neudělá sama, to nemá. Kromě toho, že nikdy nepotřebovala pomoc chůvy, tak se stará skvěle o domácnost a klidně si prý poseká nebo zryje zahradu.

Přímo před zraky návštěvníků připravil na párty menu složené z různých tapas Zdeněk Pohlreich. „Mám rád, když je jídlo připravené rychle a z kvalitních surovin, jejichž chuť zůstane zachována. Tapas jsou jedním z typů jídel, kde toho jde dosáhnout velmi lehce,“ popsal Pohlreich.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám