Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří mezi modelky, které si úzkostlivě střeží soukromí. Když proto Daniele Peštové (53) její management doporučil, aby si po vzoru dalších slavných krásek založila profil na sociální síti Instagram, tak nejdříve odmítla. Pak se ale přece jen nechala přemluvit a nyní je ráda, že do toho šla.

„Dlouho jsem se tomu bránila. Jsem ale ráda, že jsem do toho nakonec šla. Vážím si zájmu lidí, které zajímá, na co chci poukázat,” říká Peštová. Životní partnerka zpěváka Paľa Habery ale neztrácí ostražitost. „I když se Instagramu věnuju, tak si své soukromí se stále střežím. Jste to přece jen stále vy, kdo vybírá příspěvky, které se tam objeví. Myslím si, že můj profil je v porovnání s ostatními privátní,” říká Daniela.

Topmodelka na sociální síti nejčastěji sdílí zážitky ze své práce a dělí se se svými fanoušky o tipy z oblasti cvičení a zdravého životního stylu. Její příspěvky zjevně lidi baví, a tak se nedávno dočkala sto tisíc ’followers‘. „Jsem za to moc ráda. Ze začátku jsem nepočítala s tím, že se někdy dostanu na počet dvou tisíc,” neskrývala radost Daniela, se kterou jsme si povídali na focení kampaně nových výrobků pomocníků na vlasy.

Všechny modelky ve vysokém modelingu už bez zmíněného internetového fenoménu nemůžou fungovat. „Je to taková norma. Když dnes jdete na casting, tak se vás neptají jen na to, kolik měříte, jakou máte barvu vlasů nebo očí a jakou máte agenturu, ale ptají se na počet lidí, kteří vás sledují na sociálních sítích,” říká Daniela Peštová.

Reklama

Další články

Načítám