Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve svém věku má mnohem více zakázek, než některé její začínající kolegyně označované za hvězdy modelingu. Daniela Peštová (53) letos oslaví sedmačtyřicáté narozeniny a její pracovní diář je několik měsíců dopředu popsaný.

Když ale v devatenácti letech odjížděla do Paříže na svou první zahraniční zakázku, myslela si, že bude i její poslední v módním byznyse. „Myslela jsem si, že tam déle než tři měsíce nevydržím. Vůbec jsem si nemyslela, že nějaká kariéra v Paříži vůbec bude. Domnívala jsem se, že tam přijedu, lidi se chytí za vlasy, řeknou, jaký to byl omyl, a pošlou mě hned zpátky,” usmívala se Peštová a jedním dechem dodala: „To, že budu fotit ještě nyní v tomto věku, by mě opravdu nikdy nenapadlo.”

Měli jsme příležitost Peštovou vyzpovídat během focení kampaně v Česku. „Je pravda, že občas v Praze fotím, ale klientů v zahraničí mám víc," upřesnila. Více z našeho rozhovoru najdete ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám