Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nové modelky přicházejí a odcházejí, ale zlatá garda českých krásek, které na začátku devadesátých let proslavily naši zemi v módním světě, zůstává. Jednou ze stále nejaktivnějších topmodelek je bezesporu Daniela Peštová (53), která létá za prací po celém světě jako před dvaceti lety. Není se čemu divit, že se životní partnerka Paľa Habery objevila na obálce listopadového čísla české mutace časopisu Elle.

„Danielu jsem si na focení listopadové obálky vybrala, protože je neuvěřitelně sexy, krásná a hlavně je na její postavě i obličeji vidět zdravý životní styl. Už tradičně koncipujeme podzimní covery do letní nálady, žádné šály, kabáty, toho je všude kolem až až,” zdůvodnila svou volbu šéfredaktorka Andrea Běhounková.

Prý nebylo vůbec jednoduché nafotit s Danielou svůdné fotky v plavkách, a to přestože byla v minulosti hvězdou obálek Sport Illustrated a přehlídek Victoria's Secret. „Daniela je poměrně stydlivá a ke své postavě až zbytečně kritická. Přemlouvala jsem ji na plavkovou story, po čase souhlasila, ale když jsme dorazili do Portugalska, první její slova ke stylingu byla: Tak a teď mi ukažte ty kabáty, které mi na ty plavky oblečete,” s úsměvem vzpomínala na focení na západním cípu Evropy šéfredaktorka. „Fotili jsme v Lisabonu na střeše hotelu Four Seasons a na pláži za městem a myslím, že je pro všechny dobře, že jsme žádné kabáty nepřivezli,” dodala Andrea Běhounková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám