Hlavní obsah
Článek

Nečekaný odchod Dana Nekonečného (†52) překvapil nejen veřejnost, ale také kolegy a lidi, kteří s ním byli v užším styku. „Tak to je teda šok. Dozvěděla jsem se to až od vás,” kroutila hlavou Lejla Abbasová (44), která s šoumenem řadu let vystupovala jako tanečnice.

Dříve byla pracovní spolupráce Nekonečného a Abbasové velmi častá. V posledních letech se maminka čtyř dětí s „vojevůdcem armády lásky”, jak si sám přezdíval, nevídala příliš často. Naposledy se prý potkali asi před rokem, kdy ho uváděla na jedné společenské akci. „Sporadicky jsem potkala i jeho nevlastní dceru," říká Lejla.

I pro moderátorku je odchod zpěváka v jeho dvaapadesáti letech překvapením. „Opravdu jsem netušila, že by měl zdravotní problémy, nebo by jeho stav nebyl dobrý. Dan byl hodně svůj a vlastně hodně sám a uzavřený. Ale bez diskuze jeden z největších šoumenů, co jsem znala,” uvedla Lejla Abbasová a jedním dechem dodala: „Žil tak, jak kázal, což bylo s ohledem na jeho excentričnost dost obdivuhodné. R.I.P., Dane.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám