Hlavní obsah
Článek

Zatímco v Evropě vládnou tropická vedra, tak se Daniel Mrózek (31) spokojeně chladí ve vodách Jadranu.

V posledních dnech si krasavec z pěvecké soutěže užíval polopracovní cestu po Řecku a teď zavítal do Chorvatska. Na ostrově Hvar se pokusil složit kapitánské zkoušky na jachtu a vzal si za úkol zazpívat českým dětem v rámci projektu Mořský koník. Svým zpěvem rozdováděl mladé fanynky natolik, že mu během následné autogramiády šlo téměř o život. Zachránil ho jen rychlý únik do moře a plavba na nafukovacím člunu. Toto plavidlo sice zdaleka nepřipomínalo luxusní jachtu, ale zase na něj Dan nepotřeboval žádný lodní průkaz.

Vlna nadšení českých teenagerek se znovu zopakovala, když se po dvou hodinové plavbě vracel zpátky na pevninu a nechal vyniknout své svalnaté thaiboxem zocelené tělo. Chorvatská pláž v tu chvíli připomínala červený koberec amerických hudebních cen a fotoaparáty cvakaly jako blázen.

„Teď mě čekají  koncerty u nás doma včetně festivalu Slezská noc, natáčení písně s Markétou Konvičkovou a Elis, a taky nový videoklip s letní tématikou“, prozradil nám největší krasavec české hudební scény, který slíbil, že na Hvar se vrátí opět v září.

Reklama

Další články

Načítám