Hlavní obsah
Článek

Na tuto zprávu fanynky Daniela Mrózka (31) dlouho čekaly. Finalista Hlasu Česko Slovenska se před pár dny oficiálně rozešel se svou přítelkyní Dominikou.

Vypátrali jsme, že dva mladí lidé spolu chodili tři roky. Daniel se se svou dnes již expřítelkyní poznal už na učňáku v Havířově, kde se on učil na kadeřníka a ona na kosmetičku. Oba se pak přestěhovali do Prahy a chtěli zde začít společný život. Když se ale začala Danielova pěvecká kariéra rozjíždět, cesty obou mladých lidí se začaly rozcházet.

„Možná právě moje velké pracovní vytížení bylo příčinou rozpadu našeho vztahu,"  říká Daniel a jedním dechem dodává: „Přestože jsme se rozešli, tak ale zůstáváme nadále přátelé. Dominika pro mě bude vždycky důležitý člověk."

Černovlasý hezounek po rozchodu ale rozhodně netruchlí. Naopak, svobodu si nesmírně užívá. Naplno se kromě mejdanů vrhl i do natáčení nového singlu nazvaného Jak v dobrým, tak ve zlým. Textem téhle písně, která je z pera Petra Šišky, se Daniel symbolicky loučí se svou bývalou láskou. Do konce roku ho čeká několik desítek vystoupení včetně společného turné s Markétou Konvičkovou (29) a kapelou Legendy se vrací.

Reklama

Další články

Načítám