Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krátce poté, co se Daniel Mrózek (31) rozešel s přítelkyní Dominikou, se nastěhoval do společné domácnosti s kolegyní Markétou Konvičkovou (29). Tento čin samozřejmě vybízí ke spekulacím, že mezi těmito dvěma je víc než jen kolegiální vztah.

Markéta a Daniel mají k tomuto nezvyklému kroku své vysvětlení. Mladá pěvecká dvojice se rozhodla po vzoru svých velkých hudebních idolů věnovat veškerou svou energii nahrávání svých nových alb a pronajala si společně dům s nahrávacím studiem, ve kterém tráví veškerý svůj čas. Pilně pracuje na nových písních a na dobu jednoho měsíce vypustila z hlavy všechny trable s maturitou v případě Markéty a všechny lásky v případě Daniela.

„Jsme spolu dvacet čtyři hodin denně a žijeme jako bratr a sestra, a to, že jsme úplně rozdílné povahy, mě vedlo k nazpívání nové písně Slunce všem tu stejně nezapadá," říká Dan, který je díky tréninkům thajského boxu ranní ptáče, zatímco Markéta si ráda pospí.

„V okolí našeho nového domu není signál mobilního telefonu a jediným místem odpočinku během tvrdé práce je stará sedací souprava, kterou kdysi dovezli z barrandovských ateliérů a sedávali na ní údajně společně i Brad Pitt (60) a Angelina Jolie (48), když tam natáčeli,“ vypráví Markéta.

Na mladou dvojici zpěváků má tato pohovka pravděpodobně blahodárný vliv, protože si ve studiu natočili i společný duet jako vystřižený z filmu Mr. & Mrs. Smith s názvem Sázka na život. Jestli se tohle pracovní soužití přemění v něco víc jako v případě Brangeliny, na to si budeme muset počkat.

Reklama

Další články

Načítám