Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kytarista Jimi Cimbala, kterého jste si všimli v doprovodné kapele Hlasu Česko Slovenska a současné SuperStar, se téměř na týden zavřel do nahrávacího studia s talentovaným zpěvákem Danielem Mrózkem (31), aby společně připravili další hudební náboje na Danielovo debutové cédé.

Záměrně oba odjeli mimo ruch velkoměsta až do slovenské Seredě, kde natáčejí dvě nové písně z autorské dílny Jimiho.

„Dan má skvělý hlas na moderní rockově laděné songy a tomu jsme podřídili i celé nahrávání," řekl kapelník stále populárnější slovenské kapely Metropolis Jimi Cimbala, který v písních při nahrávání použil i unikátní osmistrunnou kytaru.

,,Hutný rockový spodek tohoto nástroje působí jako zbraň hromadného ničení," dodává s úsměvem na rtech Daniel Mrózek, který si ve studiu odbyl i svou textařskou premiéru v písni "Světlo a tma".

Mrózek se do práce ve studiu položil natolik, že z něj až stříkal pot a během této zkušenosti zhubnul dvě kila. Následně byl ale očividně s prací ve studiu spokojen, a to hlavně po shrnující větě jeho manažera Petra Šišky: „Text se Danovi opravdu povedl a myslím si, že máme jarní singl k cédéčku". Nechme se tedy překvapit výsledkem práce této československé dvojice a počkejme si na nový singl i videoklip, ten nám Daniel nabídne začátkem března na oslavě svých narozenin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám