Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velkou pauzu si na divadle tedy nedá. Těhotná muzikálová zpěvačka Marie Křížová, která oslnila publikum jako Agnes ve své poslední roli v muzikálu Krysař z pera Dana Landy (55), už sice v divadle Kalich v tomto muzikálu skončila, ale přišla jí nová nabídka, kterou přijala.

"Poslední představení Krysaře jsem odehrála 17. prosince a teď mám, kromě jednoho představení Robina Hooda 5. ledna, až do porodu volno," řekla Super.cz Maruška a slíbila, že už si bude jen užívat poslední prospané noci a možnost se trochu válet. Přestože má termín porodu v březnu, chce se už v dubnu vrátit na scénu nejen s Krysařem, ale i v muzikálech Atlantida a Robin Hood, pokud bude vše v pořádku a těhotenská kila půjdou dolů.

V plánu ovšem nemá jen pokračovat ve svých starých rolích. V červenci se má alternovat v roli Elišky Pomořanské s Hanou Holišovou (43) v muzikálu Noc na Karštejně, který se hraje na stejnojmenném hradě. Už v červnu bude muset začít zkoušet. Jak to chce zvládat?

"Tak mimčo má i tatínka a mám úžasnou maminku, která bude pomáhat. A není to celé zkoušení, protože jsem jediná nová, takže to bude jen pár zkoušek," míní Maruška. "A určitě nejsem jediná maminka, která se po čtyřech, pěti měsících pomalounku vrací do práce," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám