Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se v pražském domě hrůzy setkali se zpěvákem Janem Kopečným, zcela jasně z naší debaty vyplynulo téma převleků. Sice nás strašili různí duchové a postavy z hororů, ale jeho noční můry jsou díky show Tvoje tvář má známý hlas, kde se sám musí vtělovat do různých postav, úplně jiné.

"Díky Tváři jsem si zkusil, když to řeknu upřímně, transky. Mám pocit, že tak opravdu vypadám, zrovna když jsem minulý víkend dělal Pink. V pár představeních jsem si sice už ženské role zkusil, ale tohle bylo asi nejhorší. A za něco jako jsou místní strašidla už jsem se vlastně převlékal taky při představení Klíč králů od Daniela Landy (55). Měl jsem i takovou bílou zástěru od krve," vyprávěl.

"Ale ztělesnit ženu je fakt nejhorší. Musel jsem mít oholené ruce, oholené nohy, vousy, prostě všechno. K tomu ještě nalepené nehty, nalepené řasy, make-upy, rtěnky, paruka na hlavě. Pod overalem jsem měl dámské kalhotky, které se mi zařezávaly. Ve vysokých podpatcích jsem myslel, že se mi vyvrátí kotníky. Nic příjemného to není. Fakt ženy obdivuju, že tohle všechno musí dávat," svěřil Honza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám