Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Daniel Landa (55) má víceméně trochu jiný smysl pro humor než ostatní, proto teď pořádně překvapil, když na sociální síť umístil fotku, na níž vypadá jako srandovní ušaté torpédo s vyvalenýma očima. Mrkněte sami!

„Už to nebudu pít,“ přidal k fotce zpěvák, který samozřejmě použil aplikaci na přeměnu obličeje, kterou zná a používá každý druhý, v rukách populárních osobností jsou ale dvojnásob zábavné.

O Danielovi vyjma jeho knížky v poslední době nebylo skoro vůbec slyšet a jeho fandové začali už trpce litovat, že snad úspěšnou hudební kariéru pověsil na hřebík.

Jenže naštěstí pro ně se po třech letech od velkého koncertu v Letňanech příští rok vrací s turné nazvaným 50, které si dá ke kulatinám.

„Připravuje se velkolepá show se speciálním pódiem, které se vyrábí pouze pro toto exkluzivní narozeninové turné,“ tvrdí pořadatelé a slibují, že zazní všechny Landovy pecky za celou jeho kariéru.

24. října 2018 Daniel vystoupí v Bratislavě, o tři dny později v Brně, po dalších dvou spaních na hotelech v Ostravě, posledního října pak následují Pardubice, druhého listopadu České Budějovice a v den svých padesátin 4. 11. se Landa chystá pokořit Prahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám