Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Daniel Landa (55) nedávno zažil šok, když mu výrostek poničil luxusní porsche. Mladík se k činu přiznal, Daniel mu odpustil, jen ho tak trochu potrestal, docela překvapující ale je, že ani s touto zkušeností nemyslí na prevenci.

Myšlenku, že by auto schoval za garážová vrata nebo přidal víc kamer, odmítá. Nemohl by to prý lidem udělat.

„Nic takového nechystám, je to vyšehradská atrakce, takže to nebudu jinak řešit,“ řekl Super.cz na první zkoušce s filharmonií, s níž bude v sobotu vystupovat v Praze Letňanech na Velekoncertě pro několik desítek tisíc lidí.

S blížícím se vystoupením nepropuká v paniku. „Trému nikdy nemám. Věci si chodím užívat. Nemám ji ani v autě při rallye, ani tady, nebudu ji mít ani při Velekoncertě. Ať se stane cokoliv, slunce ten den nespadne. A to je základ mé filozofie,“ tvrdí s tím, že netrpí ani nočními můrami, že by třeba ztratil hlas. „Kdyžtak to nějak uchroptím,“ přidal se smíchem.

Landa hodně lpí na svých dětech, na rodinu ale teď nemá moc času. „Snažíme se vídat, ale je to komplikované období. Mimo přípravy koncertu na sebe samozřejmě máme víc času,“ dodal zpěvák, jenž má řadu obdivovatelů i těch, kteří ho nenávidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám