Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Šlo o hodně hloupé frajeření před holkou, za které mu teď fanoušci známého zpěváka hrozí lynčem! Daniel Landa (55) nedávno nevěřícně koukal na to, jak poničené má od neznámého floutka luxusní porsche, které mladík poškodil před zpěvákovým domem v Praze na Vyšehradě. Vše zaznamenaly bezpečnostní kamery, na kterých je pachatel, jemuž snad ještě teče mléko po bradě, dobře rozeznatelný. A zpěvák, kterému skoro všichni přejí, aby ho dostal do pazour a vyřídil si to s ním ručně, teď všechny prosí, aby mládence nebili!

Rozhodně prý nechce, aby někdo z jeho fanoušků vzal spravedlnost do svých rukou.

„Sice nesouhlasím s ničením cizího majetku, ale rozhodně jsem také proti násilí. Celou situaci řeší Policie České republiky a budu rád, když se moji fanoušci zdrží jakéhokoliv útoku na onoho kloučka. Doufám, že se celá situace brzy vyřeší a možná se domluvíme i mimosoudně. Takže prosím všechny své fanoušky, aby to nechali být, protože od toho máme úřady, které by měly zasáhnout a situaci vyřešit. Násilím se nikdy nic nevyřešilo. Nemstěte se prosím,“ objevilo se v jediném prohlášení Landy k incidentu. Doteď se k němu vůbec nechtěl vyjadřovat.

Mladý vandal za přihlížení usmívající se holčiny hodil do průduchu nad blatníkem cigaretu, následně fáro polil pivem, a protože mu to nestačilo, sebral nedaleko ležící ostrý kámen a auto s ním po celém obvodu objel, čímž ho poškrábal. Škoda dosáhla šedesáti tisíc korun a i lidé, kteří Landu coby umělce nemají rádi, zato sami coby majitelé osobních vozů vědí, co mladík provedl za prasárnu, byli po zveřejnění záběrů z bezpečnostní kamery silně rozhořčeni.

Daniela Landu, který se usilovně připravuje na největší vystoupení svého života, takzvaný Velekoncert, který proběhne v září na letišti v pražských Letňanech, sice jednání kluka šokovalo, ale ještě víc byl v šoku z výhrůžek, jež se vůči škodícímu chlapci objevily všude na internetu. „Nedopouštějte se v mém jménu protiprávního jednání,“ dodal prosebně.

Policie zatím vandala nechytla, prověřuje ale řadu podnětů od občanů. Mluvčí strážců zákona si od nás obsah Landova prohlášení se zájmem vyslechla. „S jeho názorem samozřejmě souhlasíme. Až bude muž podezřelý ze spáchání trestného činu ztotožněn, budeme o tom veřejnost informovat,“ uvedla pražská policejní mluvčí Iveta Martínková.

Reklama

Další články

Načítám