Hlavní obsah
Článek

Poté, co zrušila svůj seminář, kde chtěla učit, jak se stát celebritou, místo kterého však následovaly salvy výsměchu ze strany případných uchazečů i médií, se Olga Lounová (43) stáhla a odmítla i komunikaci s novináři. Výjimku udělala na vernisáži fotografií pro nadaci Veselý senior.

Olga sama pro snímky, které jsou vystaveny ve foyer Divadla Broadway, kde účinkuje v muzikálu Mýdlový princ, pózovala a výstavu spolu s kolegyněmi Terezou Kostkovou (47) a Janou Synkovou zahajovala. V poslední době jsme ale viděli více jejích nových snímků.

"Ty, které jste viděli na mé facebookové stránce, jsou jednak pro moji novou desku a pak pro nadační fond Klokánek, kde jsem měla dvě malinké holčičky. A také tyhle, které vidíte nyní, by měly pomáhat, což je pro mne důležité. Fotili je dokonce samotní senioři, ne nějaký profesionální fotograf," prozradila.

Chtěli jsme si popovídat i o tom, co ji vedlo k vytvoření a posléze zrušení zmíněného semináře, jak se stát slavnou celebritou. "Vůbec se k tomu nevyjadřuju, nechám to do budoucnosti. Kvůli bulváru se o tom vůbec nebudu bavit, děkuju," odmítla vyjádření Lounová.

Takže jsme se raději vrátili k přípravě její nové desky. "Dodělávám ji, teď ještě jedu dotáčet dva videoklipy, jeden bude v Los Angeles, druhý se točí v Čechách," svěřila s tím, že s Danem Landou (55), s nímž spolupracovala před časem velmi intenzivně, na desce nedělá. "Stále se ale chystá film Žito, na který se shánějí peníze, a doufám, že už se to dotáhne do konce," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám