Hlavní obsah
Článek

Po deseti letech se začal opět uvádět muzikál Daniela Landy (55) Tajemství. A k překvapení všech se na obnovenou premiéru do Divadla Kalich autor společně s manželkou a dcerami také osobně dostavil. Nikdo s tím nepočítal, jelikož se ten den vrátil z Thajska, kde samozřejmě nebyl za opalováním, ale za boxem.

Přestože musel mít úplně čerstvý jet lag, časový rozdíl mezi Českem a Thajskem je šest hodin, vydržel v divadle dlouho po děkovačce, na kterou ho vytáhla manželka Mirjam, která představení s částečně novým hereckým obsazením, stejně jako jeho první verzi, režírovala. Za dobu od první realizace se i u ní dost změnilo.

"Deset let je dlouhá doba. Určitě jsem bohatší o tunu životních zkušeností. Asi už nejsem tak urputná, nesnažím se do všeho zasahovat. Naučila jsem se, že věci stejně běží tam, kam mají. To přináší celkem klid. Aspoň v soukromí. Hodně řeším dění ve společnosti a v politice, což mi bylo dřív celkem fuk. Za to může věk. Jako bych se připravovala na to, že tady za chvíli budou žít moje dětí místo mě. A mně pochopitelně není jedno, v čem žijí," míní Mirjam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám