Hlavní obsah
Článek

Na různé prapodivné kousky Daniela Landy (55) si už všichni zvykli. Nad tím posledním ale zůstává rozum stát. Přeje si vlastní smrt, přejmenoval se na kejklíře Žita 44 a slibuje nečekané haló na vyhlašování Slavíků i po nich, z čehož prý budeme paf!

Nejdřív to vypadalo, že oficiální stránky Daniela Landy na sociální síti napadli hackeři. Začaly se zde objevovat podivné vzkazy a obrázky. Třeba s přáním Smrt Landovi. Ten však pravděpodobně v očích umělce musí jakoby umřít, aby mohla začít veřejně působit jeho druhá identita Žito 44. Ta slibuje, že udělá velké rošambo na Slavíku. Zatímco Landa prý musel být umírněný, Žito může dělat binec.

„Řeč v televizi pro několik miliónů lidí u obrazovek, živý přenos! Tedy pokud náhodou nedojde k výpadku ve vysílání. Kejkle bude velká. Chystám spíš něco voooooobrovskýho. Budu se bavit na váš účet,“ tvrdí. Doufejme, že mu nedávná nemoc a hlavně ostuda s muzikálem Klíč králů (dopsal ho den před premiérou a musel se omlouvat umělcům za to, že ho nezvládl) nerozhodily nějak závažně jeho duševní rovnováhu a že nehrozí nikomu třeba ublížení na zdraví.

Kouzelník Žito je postava z Jiráskových Starých pověstí českých. „Chlapík dovedný, čarovný, jenž uměl přimraziti, koho chtěl, a zvláště svou podobu měniti, často i tvář,“ píše se v knize. Muž například vytrestal hamižného pekaře a snědl kouzelníka zahraničního krále. Nebo hostům z ciziny nechal narůst parohy, aby nemohli vylézt z oken zpět do místnosti.

Uvidíme, co překvapivého na Slavících Landa ukáže. „Nejsou všechny věci tak, jak vypadají,“ hraje si s fanoušky holohlavý umělec. Mnozí věští, že jde jen o dobře promyšlenou kampaň, která má nalákat na Landův nový projekt. Jenže zpěvák nedávno oficiálně ukončil hudební kariéru

Reklama

Další články

Načítám