Hlavní obsah
Článek

Takovou hřívu míval Pepa Vojtek (58), když začínal s kapelou Kabát. Postupně ale účes zkracoval, až se z něj stalo mikádo. "A v tu chvíli samozřejmě přišla nabídka na roli, kde musím dlouhé vlasy zase mít. Tak mi je musejí přidělávat sponkami a háčky," řekl Super.cz Pepa.

Po dlouhých vlasech se prý rockerovi nestýská. "Přišel čas se jich zbavit," krčil rameny. Kromě dlouhých vlasů patří k jeho roli čaroděje ohně Striga také vousy. Ty mu nalepují na jeho vlastní strniště.

"Já si vousy nikdy nepěstoval. Myslím, že to není ideální z hygienických důvodů a nelíbí se to ani ženám. Drsňácké strniště je tak akorát. Kdybych byl úplně oholený, vypadal bych divně," míní Vojtek.

V rockové opeře Klíč králů překvapil nejen zjevem, ale také jednou z písní, kterou se musel naučit v jazyce, kterým je podle autora Daniela Landy (55) elfština. A ačkoli mu nikdo nerozumí, stejně nesmí slova pomotat. "Odpovídají rytmu a rýmují se," upřesnil.

Co se učení cizích jazyků týče, není Pepa žádný fenomén. "Ruština mě nikdy nebavila a bavit nebude, němčina zrovna tak, takže jsem rád, že naše režisérka Mirjam Landa, která je Němka, mluví dobře česky. Problém jsem měl s choreografem, který na nás mluví anglicky. Já si sice třeba objednám v restauraci, ale na debaty o jaderné fyzice to není," uzavřel zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám