Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Landa (55) se opřel do rappera Rytmuse (47), který veřejně odsoudil zpěváka a otce dcery jeho partnerky Dary Rolins (51) Matěje Homolu za to, že byl před pár lety na Ukrajině obviněn za držení marihuany.

„Domnívám se, že je hloupé a nerozumné šířit o lidech, kteří prožívají své nejtěžší životní období, na své fanstránce, která má téměř 250 000 tisíc příznivců, takové věci, jako šíříte Vy. Také si myslím, že drogy jsou úplně špatná cesta, ale to, co jste předvedl, vážený, není varování před drogami, ale hnusný plivanec Matějovi Homolovi do tváře. Ale to Vy při Vaší chytrosti zřejmě víte. To jen, abych Vám napsal, jak vyzněla Vaše protidrogová minikampaň, jejímž hlavním protagonistou je Matěj a jeho ukrajinské Pulp fiction. Ty, kdož jsi bez viny, hoď kamenem. Jste bez viny, že tu metáte virtuální šutry?“ vzkázal Landa Rytmusovi.

A čím vlastně Rytmus Landu tolik vytočil? Na své fanouškovské stránce provokoval Matěje Homolu tímto vzkazem, který reagoval na informace o tom, že Matěj Homola dostal před pár lety podmínku za držení drog: „Chlapec to zabil, když v období, kdy má malé dítě a ženu doma, převáží přes Ukrajinu trávu. Drogami zraňujete svoje blízké, ale v prvé řadě sami sebe.“

Daniel Landa měl zřejmě velkou potřebu se Matěje Homoly zastat. Na jeho místě by se prý neudržel.

"Tragédie, kde jde o spor o malé dítě, je naprosto nezáviděníhodná. Jako otec tří dětí a milující oddaný manžel jsem šťastný, že jde zatím takový druh neštěstí mimo mne. A také jako otec Vám říkám, že děkuji Bohu, že mi Vás nepostavil do cesty stejným způsobem jako Matěji Homolovi. Došlo by nevyhnutelně k obrovské tragédii. Píšu Vám ve chvíli, kdy se za sebe domnívám, že už bych to na místě Matěje nevydržel,“ pokračuje v drsném vzkazu Landa s tím, že Rytmusovi doporučuje, aby takové věci nešířil mezi masy, ale nechával ve svém soukromí.

„Tímto způsobem se dá vyhrotit každá situace do spirály, že již nemá řešení a není cesta zpět. Doporučuji trochu rozumu k té Vaší chytrosti,“ uzavírá Landa.

Homolovi aféra s marihuanou rozhodně nepomáhá. Momentálně usiluje o střídavou péči dcery Laury a Dara i Rytmus dobře vědí, že naše soudy se určitě nebudou dobře dívat na otce, který se netají užíváním lehkých drog.

Reklama

Další články

Načítám