Hlavní obsah
Článek

Dcera Richarda Genzera (57) a Lindy Finkové Viktorie dostala svoji první muzikálovou roli. A to nemusela jít ani na konkurz a jejím výraznějším hudebním počinem byl jen duet s Jakubem Smolíkem. Zahraje si s kamarádkami Anastázií Landovou a Berenikou Suchánkovou. Ty ale na konkurz musely.

"Byl to můj nápad. Všichni se přátelíme dlouhá léta a tak jsem si řekla, že by bylo fajn, kdyby v rockové opeře Klíč králů vystupovaly všechny holky. Viktorka o tom podle mne, ani nevěděla. Volala jsem Lindě a byla jsem ráda, když se mi ozvala nazpátek, že by to šlo," vyprávěla Super.cz jindy přísná režisérka Mirjam Landa.

"Jestli někomu věřím, pokud jde o rozpoznání kvality zpěvu, je to Linda Finková. Bylo by mi trapné, kdybych nutila Viktorku zpívat, když mi ona řekla, že to Viktorka zvládne," vysvětlila.

Klíč králů bude mít v pražském divadle Broadway premiéru 10. října, není ale ani zdaleka hotový, jak to bývá u jeho autora Daniela Landy (55) zvykem.

"Má toho celkem dost a v časovém plánu skluz není," uvedla jeho manželka a dodala, že v tvorbě Landovi nepřekážela ani jeho nemoc. "Už se cítí daleko lépe. Na setkání s médii nepřišel kvůli nemoci, ale proto, že ho nechci vyrušovat v práci," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám