Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálový zpěvák a lamač dívčích srdcí se nechce smířit s tím, že mu prořídla kštice. S blížící se čtyřicítkou se Marián Vojtko (51) rozhodl, že si nechá zahustit vlasy pomocí implantátů zhotovených ze štěpů jeho vlastní vlasové přikrývky. A už s tím začal.

"Zatím jsem byl na klinice, aby mi zahustili vlasy na čele. Mám asi dvacet implantovaných štěpů. Injekce na znecitlivění sice bolely, ale samotný proces ne. Příšerné ale je, že si nemůžete měsíc vůbec vlasy umýt," vyprávěl Super.cz Vojtko, jenž v létě začíná zkoušet dva nové muzikály, Aidu v Hudebním divadle v Karlíně a Klíč králů Daniela Landy (55) v divadle Broadway.

"Myslím si, že pro role, které ztvárňuji, jsou dlouhé husté vlasy vhodnější. Už brzy se chystám na to, že se díky novým technologiím nechám zbavit i koutů, které sice mým fanynkám nevadí, ale já s nimi rozhodně spokojený nejsem," dodal Vojtko. Toho, že podobný proces podstoupil i Petr Janda, a to bez valného efektu, se nebojí. "Byl na horší klinice," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám