Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak ozvláštnit akci? Třeba vystoupením polonahých domorodců z Velikonočního ostrova. Partičku hochů z ostrova Rapa Nui objevil loni Daniel Landa (55), který jejich bojovými tanci uvedl zahájení turné Vozová hradba. Tehdy se objevilo na pódiu pět opálených polonahých mládenců, kteří byli oděni opravdu velmi úsporně dokonce do čehosi, co připomínalo svérázná pánská tanga.

Během půl roku se skupina zmenšila na pouhé tři tanečníky, kteří zřejmě kvůli puritánům trochu přidali na oblečení. I tak toho ale na sobě při tiskové konferenci, kde české celebrity zahajovaly další ročník fotografického projektu, moc neměli.

A po tom, co mají pod rákosovými sukýnkami na sobě, pátrali hlavně pánové. "Jeden měl bílé spoďáry, jeden černé a ten třetí podle mě na sobě neměl nic," prozradil Super.cz své postřehy moderátor Petr Vágner (46). "Já něco podobného na sobě měl, ve filmu. Ale mezi lidi bych tedy takhle nešel," smál se Petr Jákl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám