Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejvyšší český zpěvák Radim Schwab, který měří bez dvou centimetrů dva metry, je single. Jeho poslední vztah nepřežil lockdown v Česku. "Je to tak, vztah, který probíhal, už není," řekl Super.cz Radim. "Život jde dál. Věnuju se práci, jsem rád, že můžu dělat Robinsona, že se rozjely koncerty a doufám, že nás nezavřou," dodal na premiéře muzikálu Robinson Crusoe zpěvák.

Schwab se alternuje v titulní roli s Danielem Hůlkou (55). Stejně jako v jiných muzikálech měly krejčové plné ruce práce s Radimovým kostýmem. Boty se mu musely šít na míru. "Někteří producenti si dělají legraci, že to budou mít dražší, protože je na mě větší spotřeba látky na kostýmy. Nohu mám navíc číslo 47. Musí mi je šít. Ale zase jsem docela šikovnej, tak ono se to producentům vrátí," směje se.

S oblečením má problémy i v reálném životě. "Boty kupuju na internetu, jiná možnost moc není. Je to hrozná loď. Obleky si musím nechávat šít, občas mi něco pošle ségra z Itálie," dodal Schwab v Divadle Na Maninách.

Nyní doufá, že se divadla nezavřou a dál bude v roli Robinsona Crusoe excelovat. "Je to nádherný muzikál s úchvatnou hudbou Zdeňka Hrubého. Diváci jsou nadšení, tak věřím, že budeme dělat radost i dál," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám