Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) se zranil. A to jen krátce před premiérou muzikálu Robinson Crusoe, která se odehraje na letní scéně. "Házel jsem psovi balónek, nekoukal jsem pod nohy a šlápnul jsem půlkou nohy na obrubník. Mám vyvrtnutý kotník," řekl Super.cz Hůlka.

"Žádná šlacha natržená není, nic zlomeného. Kotník je vymknutý, je tam výron. Mám to zafixované jen obvazem kvůli otoku. Až to splaskne, tak asi dostanu tvrdší fixaci," vysvětlil zpěvák.

Kvůli covidovým opatřením je premiéra muzikálu v Divadle Na Maninách odsunutá na září. Poprvé se Robinson představí lidem v létě na open air scéně na českých a moravských zámcích. I s Danem Hůlkou.

"Chodím se na kolegy koukat, abych věděl, jak zkoušení pokračuje. Už jsme ve finále, prakticky jsme dozkoušeli. Mám výbornou alternaci. Ale do léta, kdy se bude hrát před diváky, budu stoprocentně zdravý. První přestavení bude 19. 6. v Třeboni," dodal Dan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám