Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doma je především na divadelním jevišti a koncertním pódiu. Čas od času si ale Daniel Hůlka (55) vyzkouší i něco jiného. Před lety se objevil ve dvou dílech pohádky Z pekla štěstí a vyzkoušel si práci před filmovou kamerou. Před časem kývnul na to, zahrát si v seriálu.

„Má postava se jmenuje podle scénáře Jakub, takže hraji Jakuba Svitáka. Jakub dává na střelnici své přítelkyni Martině první lekci střílení a při té příležitosti si Martina způsobí střelné zranění a tím se dostává na rubavský urgent do péče lékařů,“ svěřil se Daniel Hůlka, který přijal nabídku na menší roli v seriálu Modrý kód.

„Při natáčení jsem se potkal například se Sabinou Laurinovou, se kterou jsem hrál v muzikálu Baron Prášil nebo právě v pohádce Z pekla štěstí. Modrý kód jsme natáčeli jak v interiérech, tak i v exteriérech, moc jsem si to užil,“ prozradil zpěvák.

„Musím říct, že to bylo po docela dlouhé době. Co se týká natáčení, samozřejmě velmi rád vzpomínám na natáčení pohádky Z pekla štěstí, kterou režíroval Zdeněk Troška,“ řekl Daniel Hůlka, který je aktuálně doma se svou rodinou.

Zrušená má veškerá vystoupení i zkoušení na muzikál Kat Mydlář, který měl mít v dubnu premiéru. Stejně tak nové díly seriálu se momentálně nenatáčejí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám